Over ons

Over ons

The Blue Deal bestaat uit een fijn team van gedreven, onafhankelijke en ondernemende specialisten in
techniek, financiën, organisatie & gedrag. Allemaal hebben we de missie om uw duurzame doelstellingen versneld te behalen.

Onze continue en sinds 2010 steeds sterkere aanwezigheid in een jonge en turbulente sector, met klanten van MKB tot beursgenoteerde bedrijven en onze hoge klanttevredenheid bevestigen ons dat we de juiste aanpak en mentaliteit hebben.

Zelf het goede voorbeeld geven creëert maximale impact. Dat geldt zeker ook voor ons team, zowel tijdens werk als thuis.

Zo is energieneutraal wonen niet alleen een streven maar al realiteit bij teamleden, wonen en werken de meeste teamleden inmiddels zonder auto en is reizen met OV, fiets en publieke elektrische deelauto’s door het hele land inmiddels de norm. Door berekening en bewustwording wordt zowel zakelijk als privé minimaal het vliegtuig gebruikt, wat al effect heeft gehad op menige vakantiebestemming. Overigens is zakelijk reizen alleen nodig als overleg per videoconferentie niet voldoende is. Ons gezond lunchen programma zorgt, met pieken en dalen, inmiddels ook voor inspiratie buiten kantoor.


Chris Goemans
Chris: partner, specialist duurzaam ondernemen

Chris Goemans is pionier en specialist op het gebied van integraal duurzaam ondernemen en de energietransitie. Na directieposities bij diverse internationale bedrijven zet hij sinds 2010 met zijn initiatieven de toon om de turbulente duurzame energie sector in Nederland van betrouwbaar advies te voorzien. Het grotere zakelijke publiek bereikt hij als spreker op diverse podia. Hierbij slaat hij voortdurend een brug tussen commercie en techniek.

De succesvolle introductie van vanAtotZon in 2012 en de lancering van The Blue Deal in 2014 tonen de ondernemersdrift, partnerships, innovatie en het doorzettingsvermogen naar een echt duurzame wereld.

Zijn persoonlijke duurzame ambitie heeft Chris ingevuld door zijn huis energieneutraal te maken en op vakanties al zeilend met gezin en vrienden naar andere landen te reizen op een paar liter (!) brandstof. Daarnaast heeft Chris zijn werkwijze grondig aangepast zodat de meer dan 60 vluchten per jaar nu nog geen 3 vluchten zijn geworden en is hij het voorbeeld geworden voor succesvol zaken doen zonder auto.


Sven Louwers
Sven: partner en specialist projectontwikkeling

Sven Louwers is samen met Chris Goemans de bedenker van The Blue Deal. Hij heeft als ambitie om net zo een krachtige stempel op de duurzame energiewereld te zetten als hij in de internationale projectontwikkeling heeft gedaan. Betrouwbaarheid, transparantie en langdurige relaties zijn daarbij leidend voor hem. Met de oprichting van The Blue Deal draagt hij bij aan een versnelde verduurzaming van de maatschappij.

Zijn ervaring met bijzondere en unieke projecten, die hij namens bedrijven als OVG real estate en Multi Development realiseert, komen in de jonge en turbulente duurzame energiesector heel goed van pas.

Hoewel tegenwoordig wat meer op de achtergrond, zijn strategische support versterkt en verstevigt ook het vanAtotZon-team bij haar missie: het versneld verduurzamen van bedrijfsleven en overheden.

 


Steven WebsiteSteven: senior financieel specialist en lid van ons management team

Steven van Dooren is expert in financiële modellen voor al onze thema’s mens & gedrag, energie, water en materialen. Dankzij Steven zijn uw investeringsbesluiten goed onderbouwd en maakt u keuzes op basis van de juiste financiële inzichten, gebouwd op de ontwerpen van onze technische specialisten. Door zijn bijzondere ervaringen met het opzetten van zonne-energie projecten in binnen en buitenland, waaronder een jaar op Aruba, springt hij geregeld bij als consultant zonne-energie. Ook zijn managementtaken vliegt Steven aan zoals bij zijn favoriete sport roeien: alleen het allerbest telt.

 


Gilbert: senior specialist energie en materialen

Gilbert de Nijs versterkt sinds november 2016 ons team als senior consultant. Hij is expert op het gebied van duurzame energiesystemen en besparingen. Gilbert is sterk innovatiegericht, maar maakt graag ook de vertaling richting praktijk. Zijn motto is: echte duurzaamheid vraagt integrale benadering, niet alleen een technische kijk. Daarom behoren niet alleen de technische aspecten tot zijn expertise, maar ook de financiële en organisatorische kanten van duurzaamheid. In projecten is hij de verbinder tussen de verschillende disciplines waarbij zijn brede interesse, kennis en ervaring altijd weer van pas komen. Gilbert heeft ervaring met zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten voor woningbouw, kantoorgebouwen, luchthavens, publieke gebouwen en ziekenhuizen, zowel gebouw- als gebiedsgericht.

 


Bram BoshuisBram: project developer

Bram Broshuis is de projectontwikkeling specialist die als geen ander zorgt voor het financiële draagvlak, onderbouwing en financiering voor uw duurzame energie projecten. Zijn jarenlange ervaring in de internationale investering markten neemt u mee in alle kansen en voorkomt menig valkuil. De transparantie, betrouwbaarheid en bijzondere woordgrappen van Bram zorgen ervoor dat het team en onze klanten met een extra glimlach werken.


Suzanne SpijkermanSuzanne: customer support en financiën

Suzanne Spijkerman is sinds 2011 onze rots in de branding en is wegens haar jarenlange betrokkenheid als geen ander in staat om te zorgen dat alle afspraken met klanten en partners perfect ingevuld worden. Van overeenkomst tot de betalingen. Ook weet ze als geen ander telkens weer uitstekende specialisten te vinden voor extra versterking bij onze projecten.


 

Kee de VrijeKee: sustainable markets & innovation

Nieuwe invalshoeken genoeg bij Kee de Vrije. Haar interesse in techniek en innovaties die bijdragen aan een duurzamere maatschappij en haar universitaire opleiding Aarde en Economie zorgen daar altijd weer voor. Ze kan ook als geen ander de vertaalslag maken van een technische ontwikkeling naar concrete informatie waar klanten om staan te springen, en schrijft over zaken van ‘duurzame spoorwegen’ tot aan Plug ‘n Play zonneparken. Daarnaast coordineert Kee wekelijks de blogs en nieuwsberichten van zowel vanAtotZon als The Blue Deal. Daarbij is ze zelf ook geregeld als auteur te vinden.


mariekeMarieke: Regisseur

In een wereld waarin techniek, dienstverlening en duurzaam impact maken steeds sneller verandert, weet Marieke Groeneveld altijd te regelen dat uw medewerkers en onze specialisten elkaar op de juiste momenten en met de juiste voorbereiding en verwachtingen weten te vinden. Ook zorgt ze ervoor dat ons specialistenteam snel kan blijven groeien en bloeien zodat we steeds meer duurzame impact maken.


 

Berend: online tool specialist

Versneld duurzame impact maken is onze missie. Om dat zo efficiënt mogelijk te bereiken zetten we voor onze klanten en onze teams de nieuwste online tools in. Zowel van de plank als in eigen ontwikkeling. Met de support van Berend Krans zijn we verzekerd van de juiste functionele keuzes en online beschikbaarheid van de tools. De combinatie van marketing, website en software beheer kwaliteiten en zijn universitaire technische opleiding weet Berend het verschil te maken.


 

Daarnaast worden onze klanten ook nog ondersteunt door onafhankelijke project-teams, technische specialisten, regisseurs, coaches en partners. Specialisten die zich aan ons hebben verbonden en op wie u uitstekend kunt bouwen. De inzet van de Blue Deal specialisten, is voor klanten al jaren de motor om gezamenlijk om versneld te verduurzamen.

Kernteam bijeenkomst september 2018