Partners

Partners en bijzondere initiatieven.

The Blue Deal werkt nauw samen met haar vaste partners, daarnaast steunen we ook bijzondere initiatieven door ze een duwtje in de rug te geven.

Onze partners

vanAtotZon logo
vanAtotZon: onze eigen onafhankelijke zakelijke zonne-energie specialisten voor technisch, financieel en duurzame ontwerp tot en met kwaliteitsbewaking van zakelijke zonnestroom projecten op dak en veld

Straightforward logo
Straightforward: onze stategische partner voor technische ondersteuning bij de extra complexe zonnedaken en zonneparken vraagstukken. Technische ondersteuning van The Blue Deal dochter vanAtotZon bij Technical Due Dilligence (opleverkeuringen), storingsanalyse en kwaliteitsinspecties van zonnepaneel tot systeemniveau. Een ideale combinatie waarbij we samen van A tot Z het gehele vraagstuk tot resultaat brengen. Bij StraightForward staat vakkennis en kwaliteit voorop, essentieel voor het maken van werkelijk duurzame stappen.

RSM Niehe lancee kooij logo
RSM Niehe lancée Kooij: met 230 medewerkers in Nederland onze financiële partner voor complexere investering, business case en exploitatie analyses en modellen. Door deze samenwerking kan The Blue Deal verduurzaming financieel passend en conform accountantsregels maken voor elke sector, regio en type bedrijf in Nederland.

Bijzondere initiatieven die we een warm hart toedragen

Sloepwinkel logo

De sloepwinkel geeft bootjes een tweede leven. Verwaarloosde bootjes en bootjes met defecte brandstofmotoren die nu vaak op de stortplaats of zelfs in de natuur eindigen krijgen een opgeknapt tweede (elektrisch) leven met een trotse nieuwe eigenaar.

Follow-This logo

Follow This: Shell kan met haar fossiele brandstoffen business enorme impact maken in versneld verduurzamen. Helaas lijkt Shell alleen naar aandeelhouders te luisteren en beweert ze dat die daar geen meerwaarde in zien. Follow-This koopt Shell aandelen om als aandeelhouder het roer daar gezond om te gooien.

GGrown-Down-Town logorown Down Town: deze bijzondere coöperatie maakt onze steden groener en eetbaarder door het duurzaam verbouwen van voedsel midden in de steden, waarbij alle aspecten goed zijn doordacht. Het gaat nu echt gebeuren!

 


Blue Planet Odyssey

Blue Planet Odyssey: een zeilreis om de wereld om aandacht te vragen voor de effecten van de klimaatverandering. De stijgende zeespiegel dreigt eilanden als Tuvalu en de Maladiven al voor het einde van deze eeuw te laten verdwijnen. Georganiseerd door Jimmy Cornell.

 

Drift Away 1

Drift Away solar boat Amsterdam: unieke schip volledig elektrisch op pure zonne-energie, fluisterstil en energie-neutraal. Uniek in Nederland en daarbuiten. Brandstof en lawaai is nu echt verleden tijd, zelf op een motorschip. Het kan dus echt.